وکیل انحصار وراثت
وکیل انحصار ورثه
با مرگ هر انسانی اموال او به وارثینش منتقل می شود. اما وراث خودشان نمی توانند در اموال متوفی تصرف داشته باشند، بکله باید به کمک وکیل برای روند قانونی آن اقدام کنند. در دادگاه سهم الارث هر یک از وراث بررسی می شود. دادگاه پس از رسیدگی های لازم، گواهی نامه ای به نام تصدیق انحصار وراثت صادر می کند. به بیان ساده تر انحصار وراثت یعنی مشخص بودن تعداد وارثین و میزانی که از اموال به ارث می برند.
هر یک از افرادی که جزء وراث هستند می توانند برای صادر کردن گواهی انحصار وراثت درخواست نمایند. همچنین افراد ذی نفع نیز می توانند با وجود ورثه برای انحصار وراثت درخواست دهند. منظور از اشخاص ذی نفع افراد زیر می باشند:
طلبکاران متوفی، برای تشخیص رسمی وارثان جهت گرفتن سهم آن ها از بدهی متوفی که با توجه به سهم الارث بر عهده هر یک از وراث قرار می گیرد. البته معمولا وکیل چنین کاری را پیشنهاد نمی دهد و می گوید پیش از تقسیم اموال در میان وراث مبلغ مربوط به بستانکاران باید پرداخت شود.
وصی، در مواقعی که تعیین وراث جهت تنفیذ و اجرا نمودن وصیت متوفی لازم می باشد.
موصی له، به علت حقی که نسبت به موصی به پیدا کرده است، در مواردی که تنفیذ وصیت مزبور از طرف وراث لازم می باشد.
فردی که از اثبات وراثت شخص دیگر منتفع می گردد، می تواند برای انحصار وراثت درخواست دهد.
ارث جزء امور حسبی می باشد که احکام مختلفی در قانون ایران از خود به جا گذاشته است.
شرایط تحقق ارث:
· موت حقیقی و فرضی
· وجود و حیات وارثین در هنگام فوت مورث
· وجود اموالی به عنوان ترکه
چه افرادی به عنوان وارث به حساب می آیند:
پدر، مادر، فرزندان و اولاد فرزندان
اجداد، برادر، خواهر و اولاد آن ها
عمه ها، عموها، خاله ها و دایی ها و اولاد آن ها
مهم ترین مسئله در رابطه با وکیل برای انحصار وراثت، شناسای طبقات و درجات ارث می باشد.با بهره بردن از وکیل انحصار وراثت، به راحتی می توان امور مربوط به انحصار وراثت را در دادگاه انجام داد. شما برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انحصار وراثت و وکیل مخصوص به انحصار وراثت می توانید به سایت ما مراجعه نمایید.